Csatlakozzon a Broil King kereskedelmi hálózatához.

 

A Broil King 2018-ban tovább bővíti hálózatát.
A faszenes és gázüzemű grillsütők értékesítési eredményei és ugrásszerű növekedése után újabb intenzív prognosztizálunk. A márka ismertsége és elismertsége az előző években a piacvezetők közé emelte a Broil King-et a minőségi gázgrillek piacán. A kanadai gyár ezután úgy döntött, hogy jelentősen növeli a Broil King Magyarországi kereskedelmi hálózatát. Csatlakozzon ön is a Broil King értékesítői csapatához! Váljon Broil King partnerré!

“Személyes tapasztalatunk szerint egy grilláruház nyitása és megfelelő üzemeltetése a kültéri grillezés divatjának gyors terjedése miatt jelentős üzleti sikereket hozhat. A vevők szeretik az igényes, megfelelő árukészlettel felszerelt grill üzleteket, ahol szakértők és a grillezés iránt rajongó tanácsadó fogadja őket. Egy grillrajongó ügyfél mindig hasonló baráti körrel rendelkezik. Tudjuk magunkról, hogy amennyiben egy barátunk, ismerősünk vásárol valamit és elégedett vele, az minket is pozitíval befolyásol a vásárlási döntésünkben. Ha megtaláljuk a környezetünkben lévő hangadókat, gyorsan fog terjedni az üzletünk híre. Jó vállalkozást kívánunk!”

Vezse Roland / ügyvezető – Broil King

 

A Broil King növekedése

A grillezés népszerűségének következtében a Broil King értékesítési eredményei az utóbbi években több száz százalékos növekedést hoztak Magyarországon.

A Broil King növekedése

Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy minőségi grillsütőt vásárolnak és nap mint nap hódolnak a kültéri sütögetés és az együtt töltött idő élvezetének.

A Broil King növekedése

Mi is csatlakoztunk az élő grillműsorok és séf versenyek táborához, és Séf a Rácson néven létrehoztuk saját egyre népszerűbb amatőr grillversenyünket, ahová bárki jelentkezhet.

A Broil King növekedése

A Broil King országos kereskedelmi hálózatát 2019-re 20 új grill specialista értékesítési ponttal és országosan egyenletes elosztva növeljük. Használja ki a lehetőséget, és legyen részese a világ egyik legdinamikusabban fejlődő üzletágának, és legyen része hazánk egyik legelkötelezettebb értékesítő csapatának!

A Broil King növekedése

Hogyan válhat Ön Broil King kereskedővé?
– Van bemutatóterme?
– Van egy meglévő üzlete?
– Nagyon szeret grillezni?
– Van egy kis befektenivalója?
– Illeszkedik a jelenlegi életéhez?
– Sok ismerőse szeret grillezni?

Kedves Érdeklődő!
Ha van kedve csatlakozni a Broil King nemzetközi csapatának magyar képviselői közé, kérem jelezze nekünk. Mire vagyunk kíváncsiak?

  • Hogyan képzeli el a Broil King grillek értékesítését?
  • Miért tartja önnek megfelelő üzletnek a grillsütők képviseletét?
  • Mely városban országrészben szeretne Broil King termékeket értékesíteni?
  • Hogyan reklámozna, hogyan tervezi elérni ügyfeleit?
  • Milyen tapasztalatai vannak a grillezés területén?
  • Hogyan szervezne meg egy grillezést az ügyfelekkel?

Köszönjük, hogy jelentkezik Broil King a kereskedői közé!

Broil King bemutatótermek

Milyen is egy Broil King konferencia?

Ízelítő a Broil King kínálatából

A Broil King kanadai grillek a világ élvonalába tartozó, nagyon nagy népszerűségnek örvendő, minőségi termékek. Csapatunk évek óta töretlenül képviseli az Onward Manufacturing Corporation céget, és működteti annak kereskedelmi és logisztikati központját a pest megyei Ürömön. Ha van kedve ennek a csapatnak a részeként minőségi grillsütőkkel foglalkozni, most bátran jeletnkezhet.

BROIL KING BARON

A BaronTM sorozat modelljei más-más teljesítménnyel és méretben kaphatók. A középpontban természetesen a legendás Broil King® grill rendszere áll: tekintélyes öntöttvas főzőrácsok, rozsdamentes acél Flav-R-WaveTM technológia és nagy teljesítményű, rozsdamentes Dual-TubeTM égők. A Baron a fekete burkolatával egy újabb stílust képviselt a grillek között.

BROIL KING REGAL

A RegalTM modellek, legyen szó stílusról vagy funkcionalitásról, a maguk nemében felülmúlhatatlanok. A Broil King® klasszikus kialakítású grill készülékek egyik legnépszerűbb termékcsaládja maximális teljesítményt nyújt, aki pedig ezt választja, használat közben a barbecue koronázatlan királyának érezheti magát.

BROIL KING PORTA CHEF

Menet közben főzni? Nem lehetetlen, sőt, még soha nem volt olyan egyszerű, mint most, az új Porta-Chef® grill készülékekkel. Ez a típus kivételesen nagy helyet biztosít a sütéshez, többet, mint amit általában egy hordozható grilltől megszoktunk. Az erős lábakat egy mozdulattal a helyükre pattinthatjuk, és máris stabilan, sütésre készen áll a grillünk.

Speciális kiadás 2018:
Signet 320 Black Special Edition

A Signet 320 Limited Edition a legnagyszerűbb családi gázgrill sorozat tökéletes ötvözete a modern és minimalista megjelenéssel. Színvilága miatt a legtöbb környezetbe beileszthető. A kiváló minőségű porszórt festése a legmodernebb autóipari technológiával kerül fel a méltán híres kanadai acél felületekre. A végeredmény egy tartós, gyönyörű és szerethető családi grillsütő., amely az év bármely napján biztonságosan használható. Vegyen részt a Signet 320 Special Edition programunkban, és használja ki akciónkat!

A Broil King Keg® innovatív faszenes grill készülék, a hagyományos grillek számtalan előnyével. Ellentétben a kerámia Kamado-stílusú grillekkel, a duplafalú acélborítású test rendkívüli hőtartást biztosít, így a termikus sütő kiváló teljesítményre képes. A grillezés iránt rajongók a Broil King Keg® jóvoltából minden bizonnyal beleszeretnek a faszenes készülékekbe.